5 af de dejligste spa- og badehoteller i Danmark

Af Susanne

Danmark er fyldt med skønne spa- og badehoteller, der indbyder til ro, afslapning og et velfortjent afbræk fra hverdagen. Faktisk ligger de som perler på en snor rundt om i det danske land. Der er noget for alle, ligegyldigt om du leder efter hygge eller gourmet. Her er 5 af de bedste og hyggeligste spa- og badehoteller i Danmark. 

Skodsborg · Bandholm · Klithjem · Hesselet · Himmerland

1 Kurhotel Skodsborg

Selvforkælelse og luksuriøs velvære er inkluderet i oplevelsen på Kurhotel Skodsborg. Kurhotel Skodsborgs spa-afdeling er et kapitel for sig. Der er alt fra klassiske faciliteter som saunagus og isbad til infrarød sauna og en saltgrotte. For de modige er det også muligt at hoppe en tur i Øresund fra den private badebro. Det føles lidt som at træde ind i et lille stykke af spa-himlen, når man bevæger sig rundt mellem de mange faciliteter. Dagen kan sluttes af i en af de to restauranter og med en gåtur i Dyrehaven, der ligger baghaven.

2 Bandholm Badehotel

På Lollands nordkyst ligger en perle, der indbyder til ro og afslapning. På Bandholm Badehotel kan du få et velfortjent afbræk fra hverdagen, og koble af i skønne omgivelser mens du nyder lækre nordiske spa-faciliteter som sauna og vildmarksbad. På Bandholm Badehotel kan du vælge alt fra spa- og gourmetophold til golfophold og veninde-getaways, så der er noget for enhver smag og til ethvert behov. Badehotellet ligger lige ned til egen privat strand med badebro, så en tur i saunaen kan nemt kombineres med et dyp i havet. Badehotellet har også en lækker gourmet-restaurant og så ligger det tæt på kendte attraktioner som Knuthenborg Safaripark og Dodekalitten.

3 Klithjem Badehotel

Klithjem Badehotel er indbegrebet af hygge og autentisk badehotelsstemning. Man mærker nærværet, varmen og det gode humør, så snart man træder ind ad døren på det lille badehotel. Badehotellet ligger midt i de ikoniske klitter ved Vesterhavet, omgivet af strand og smuk natur, og det skaber den perfekte ramme for fordybelse, ro og lange gåture langs havet. Her er altid tid til et smil, og humor og gæstfrihed er værdier, der bliver vægtet højt. Hvis du leder efter et mindre og klassisk badehotel med uformel stemning i smukke omgivelser, er Klithjem Badehotel et godt bud. 

4 Hotel Hesselet

Skuldrene falder straks ned, når man træder ind på Hotel Hesselet. Spahotellet emmer af velvær, og hvis spafaciliteterne ikke får dig til at falde til ro, så gør den fantastiske udsigt ud over Storebælt helt sikkert.  Hotellet tilbyder en række spa-faciliteter og behandlinger, og for dem der er til et dyp i havet, har hotellet en privat badebro, hvorfra du kan nyde en dukkert med udsigt til Storebæltsbroen. På hotellet finder du desuden restaurant Hesselet, som både serverer frokost og middag.

5 Hotel Himmerland

Himmerland er et hotel for livsnydere, og der er både noget for madelskeren, wellness-entusiasten og sports-udøveren. Kort sagt får du her alt inden for selvforkælelse. Start opholdet med et spil golf eller tennis, og snup en gåtur i de naturskønne omgivelser og slut dagen af i det store, luksuriøse spa-område. Efter du er faldet helt til ro
i spaen, kan du afslutte aftenen med en lækker middag i hotellets restaurant. 


Find endnu mere inspiration til spa- og badehoteller her: rejsrejsrejs.dk

Related Articles