Vi elsker serier

Af Susanne

White Lotus – HBO Nordic
Bizar, tåkrummende, sjov og enormt velskrevet. Det er de ord jeg vil knytte til drama komedieserien White Lotus, der er den helt store “talk of town-serie” lige nu. En flok privilegerede amerikanere skal holde ferie på et et luxus resort på Hawaii, der hedder “The White Lotus”. På ferien medbringer alle gæsterne på hver deres facon deres uudholdelige egoer, komplekser og krukkede tendenser. Vi introduceres også for den lidt for venlige og samtidig enormt underholdende hotel manager “Armond”, der får sit at se til med flere af gæsterne, samtidig med at han skal holde sine egne dæmoner for døren. Vi får også etableret at der sker et dødsfald på hotellet, da der bæres et lig ud af flyet i første afsnit, hvorefter handlingen tager sin begyndelse. Herfra er serien et rent stilstudie i bizar adfærd. Serien kunne være for dig, der elsker serier som Barry, Dexter og Big Little Lies. Se den fordi…ja, bare fordi du bliver vanvittigt godt underholdt.  The White Lotus er netop blevet forlænget med en anden sæson. Se alle seks afsnit på HBO Nordic. 


Ted Lasso sæson 1 & 2 – Apple+
Verdens gladeste og flinkeste fodboldtræner Ted Lasso er tilbage i anden sæson af serien med samme navn. Ted Lasso ankom i første sæson fra sin fortid som amerikansk fodboldtræner til den engelske fodboldklub AFC Richmond. Her skulle han navigere imellem krævende engelske fans, magtkampe i klubben og egoer i omklædningsrummet. Med et energi og positivitets-niveau, der ville give Ole Henriksen kamp til stregen, formår Ted Lasso både at udfordre og provokere den kultur, der hersker i den engelske fodboldverden. Serien formår på charmerende og humoristisk vis at kommentere på nogle åbenlyse kulturforskelle mellem England og USA, når det kommer til fodboldmiljøet ihvertfald. Den bliver aldrig plat, men den er samtidig tilpas sjov og spændende til, at du hele tiden baaare lige må se et afsnit mere. Hvis du vil se en serie, der får dig i godt humør og samtidig er umulig at lægge fra dig igen, så er det bare om at komme igang med Ted Lasso. Serien er for dig, der elsker “feelgood” serier, der kan få dig til at slappe af. Se begge sæsoner på Apple+.


Bad Blood sæson 1 & 2 – Netflix
Kan du ikke få nok af gangstere og den kriminelle under-verden? Og har du set Sons of Anarchy og The Sopranos igennem for tyvende gang? Så er der håb med serien Bad Blood på Netflix. Hovedkarakteren og antihelten Declan spilles faktisk af Kim Coates, der spillede Tig i Sons of Anarchy. Seriens handling udspiller sig i Canada. Primært i byen Montreal, hvor Declan styrer byen med hård hånd. Han sætter en ære i at være “Lone Wolf”, og han ryster ikke på hænderne over at gå op imod den italienske mafia, rockere og diverse andre forbryder-syndikater i jagten på total magt, dominans og sidst men ikke mindst uafhængighed. Serien er et oplagt gangsterserie-fix, hvis du som sagt ikke kan få nok af universer som The Sopranos, The Wire og Sons of Anarchy. Se begge sæsoner på Netflix.

Related Articles