Urban oase med mad, hygge og oplevelser

Af Susanne

At rejse er at leve, sagde salig HC. Andersen som bekendt. Det samme gør de hos spise- og mødestedet ØSTBO 103 i Østerbrohuset. Her kan de besøgende komme med på en rundrejse i ØSTBO 103’ oplevelsesunivers. 

I et arkitektonisk og historisk rum – en smuk gammel sporvognsremise fra 1902 med pommerske bjælkekonstruktioner – afholder spisestedet ØSTBO 103 mangfoldige arrangementer krydret med en stor fest- og selskabsforretning. Deres univers rummer mange kvaliteter til glæde for alle østerbroere. ’Vi dyrker hyggen året rundt med fælleskøkkener, comedy, musik og banebiograf,’ som de selv formulerer det.  

Fundamentet for ØSTBO 103’s oplevelsesunivers er især spisestedet, siger daglig leder Cecilie Rojh: ”Vores spisekoncept adskiller sig markant fra alle andre steder i byen. Uden alacartekort er ikke to dage ens, men vi har altid kvalitet og hygge på programmet.” 

ØSTBO 103 har dag til dag menuer med forskellige temaer. Tirsdag og fredag afholdes fællesspisning, hvor man nyder AftensRetten ved langbordene sammen med de øvrige gæster. Tematorsdag er en fejring af forskellige geografiske og kulturelle verdenskøkkener som eksempelvis det asiatiske eller latinamerikanske. Mandag står den på Sunday Roast med en lækker søndagssteg, mens onsdag er en retro brætspils- og smørrebrød-dag så maden ikke bliver kold i kampens hede. Fra d. 21 september tilbyder spisestedet et specifikt weekendmenukort. 

Oplevelses- og impulsbetonet

”Spisestedets koncept er meget oplevelses- og impulsbetonet, tilgængeligt, humoristisk og nede på jorden. Det er folkeligt og farverigt og vi differentierer os på pris- og serviceniveau. Vi skal være en oase og et fristed, hvor man eksempelvis lader op, får noget ro, fjerner fokus fra noget andet og bare får en fed oplevelse. Vi er meget ambitiøse i forhold til madens kvalitet og vores forretnings grundstemning. Vi er et faglært og garvet ‘crew’ som trængte til at ‘slå håret ud’ og rulle vores kvaliteter ud i en folkelig og funky ramme.” forklarer Cecilie. Ud over de daglige temaer afholder ØSTBO 103 også forskellige events som den månedlige OPEN MIC Comedy og Banko.  

Erfarne møde og konferencemedarbejdere

Et andet vigtigt fundament for ØSTBO 103 er deres møde og konferencedel. Østerbrohuset byder på eminente rammer og lokaler til at afholde dagsmøder, bestyrelsesmøder, generalforsamlinger eller store konferencer og kunderne vil møde særdeles erfarne værter fortæller Cecilie. Rammerne, tilbuddene og stemningen gør at Østerbrohuset er et fantastisk sted at afholde sine arrangementer i.”    

KLUB ØSTBO
Selv om priserne i ØSTBO 103 er yderst rimelige, kan man rent faktisk få yderligere rabat på maden, hvis man gratis tilmelder sig KLUB ØSTBO og dermed får 10 procent i rabat på spisestedet. Det gælder både for foreninger, virksomheder og privatpersoner. Medlemskab giver også adgang til deres fredagsmøde, som er en fredagsbar med mindre fokus på alkohol. 
”Fredagsbaren er en god måde at gå weekenden i møde, uden at man drikker sig ned. Her er der specielle priser på drikkevarer, kager, snacks osv. Det koster ikke noget at være medlem af KLUB ØSTBO og alle er mere end velkomne til at kigge forbi og besøge vores urbane oase,” slutter Cecilie. 


ØSTBO 103 · Århusgade 103 · tlf.  52 30 30 80 · www.oestbo103.dk

Related Articles