Skræddersyede arrangementer i perfekte rammer

Af Susanne

Hvis man påtænker at afholde et arrangement i flotte og velegnede omgivelser, er restauranterne og caféerne Dag H, Cafe 22 og Kafé Kapers de oplagte steder. Her er perfekte rammer med flotte lokaler, super beliggenhed og et serviceminded personale.  

Alle på Østerbro kender Dag H, der med sin placering centralt på
Dag Hammerskjölds Allé tæt på Sortedams Sø formentlig har Østerbros bedste beliggenhed. Det er et sted, man gerne besøger for at få en lækker morgenmad, på vej hjem fra arbejde, til en romantisk middag eller et stort privat arrangement. Når man besøger stedet, bemærker man straks den flotte indretning og de store smukke blomsterarrangementer i de smukke unikakrukker. Blomsterarrangementerne er lidt af en signatur for de nye ejere, der overtog stedet for godt et års tid siden, og de store og rå blomsterarrangementer spiller flot sammen med de majestætiske lokaler. 

Lidt mere eksklusivt
Dag H har i forbindelse med overtagelsen skiftet sit menukort ud, så de er steppet op fra god cafémad til velsmagende og lækre bistroretter til en særdeles rimelig pris. “Det gælder også for alle de selskaber, vi holder på Dag H. Det er lidt mere eksklusivt end tidligere, og Dag H er ikke kun for cafégæster, men for alle, der gerne vil have noget rigtig god mad,” siger Anne-Kristine Granskov, der er eventkoordinator. Den opgraderede menu og nye kok har medført, at stedet er gået fra at servere klassisk cafémad til at være en lækker bistrorestaurant ‘The French Way’, hvilket vil sige rigtig god mad i stemningsfyldte omgivelser og med en god bar, der blandt andet byder på special øl, cocktails og nøje udvalgt vin. 

Bar med til at sætte stemning
Den ikoniske café og restaurant er et stort sted med adskillige lokaler, heriblandt selskabslokale med egen indgang, der lukker op til de flotte veldækkede lokaler.

“Det er nogle forholdsvis store lokaler, som kan rumme events og selskaber op til 70 personer. Vi afholder gerne både den rolige barnedåb eller konfirmation i lokalerne, hvis man ønsker det, men vi holder lige så gerne fokus på, at vi også er et sted med et lækkert cocktailkort, så der også gerne må herske en festlig stemning i og med, at vi har de mange muligheder,” påpeger Anne-Kristine Granskov. Hun understreger, at de både kan afholde bryllupper, fødselsdage, receptioner, foredrag, barnedåb, ​netværksmøder, julefrokoster, firmaarrangementer og meget mere. 

“Vi skræddersyr gerne et arrangement til dem, der ønsker det, og fællesnævneren for alle arrangementer er, at der skal være en dejlig stemning,” siger hun.

Dag H  · Dag Hammerskjölds Allé 38 · Tlf. 35 27 63 00
www.dagh.dk · Event@samadholding.dk


Populært sted med mange lokale gæster
Midt på Gunnar Nu Hansens Plads’ pulserende torv er Kafé Kapers et særdeles populært sted med masser af daglige gæster. Her kommer de lokale beboere gerne, og beliggenheden klos op ad Parken gør også, at forskellige grupper, der har været til fodbold eller en koncert, samles
på Kapers. 

Kafé Kapers · Gunnar Nu Hansen Plads  · Tlf. 35 25 11 20,
www.kafekapers.dk · Event@samadholding.dk


Idylliske og intime rammer 
Cafe 22, der ligger lige ud til Sortedams Dosseringen på den rolige side af søen, er et dejligt intimt sted, hvor det hyggelige rum inspirerer til en afslappet stemning i private rammer, da man har egen indgang og kan lukke døren ind til restauranten, når man afholder et selskab der. Cafe 22 emmer af fed caféstemning og er det perfekte sted at indtage sin frokost. Her i sommer har der været rigtig travlt i udeserveringen på caféen, og til vinter er stedet det oplagte sted at afholde et selskab i stemningsfyldte, idylliske og intime rammer. Her kan man få de klassiske brunch- og frokostbuffeter og en treretters menu. Hvis man skal sætte ord på Cafe 22’s indretning, vil man nok karakterisere det som et lidt skævt sted med et mix af møbler og inventar, der er en frugtbar blanding af nips med moderne street. Indretningen medvirker til, at man slapper helt af og bare nyder den gode mad, den fede beliggenhed, stemningen og selskabet. “Cafe 22 appellerer med sin nede på jorden stemning til stort set alle, og i og med at man har sit eget lokale, er mulighederne for alle slags selskaber og begivenheder relevante her,” siger Anne-Kristine Granskov.  

Cafe 22 · Sortedams Dosseringen 21· Tlf. 35 37 38 27
www.cafe22.dk · Event@samadholding.dk

Related Articles