Philipson Wine åbner butik på Østerbro

Af Susanne

Philipson Wine er flyttet ind hos Gourmandiet på Rosenvængets Allé 7A for at starte en ny vinbutik og et nyt samarbejde med den højt anerkendte slagter omkring vin og mad. Den fysiske butik på Østerbro gør, at landets største online vinhandel fremover kan rådgive sine kunder face to face.

A t lækkert kød og god vin hører sammen, er et ubestrideligt faktum, og det er blandt andet derfor, kødtroldmændene i Gourmandiet og Philipson Wine har indledt samarbejdet i hjertet af Østerbro. Den kombination har østerbroerne indtil videre taget imod med kyshånd, da der virkelig har været run på butikken i de første uger, fortæller Bo Rusmann, der er butikschef hos Philipson Wine.

”Selv om vi i gennem 30 år har haft stor succes med at sælge vin online, vil vi gerne i en endnu tættere dialog med vores kunder og styrke vores fysiske synlighed. Med butikken på Rosenvængets Allé kan vi møde kunderne personligt, give gode råd og tips samt tilbyde smagsprøver, typisk i weekenderne. På den måde kan folk på en endnu bedre måde træffe beslutning om deres vinindkøb, og vi kan få en dialog om, hvad folks præferencer inden for vin er,” siger Bo Rusmann.

Vigtigt med et ansigt i byen
”Vinkøb kan være en kompleks beslutning, især når det gælder de dyrere vine, og det har derfor været vigtigt for os, at vi har fået et ansigt i byen. Vi ligger i samme lokale som Gourmandiet, der af New York Times er blevet kåret til en af de fem bedste slagterbutikker i verden, og kan i samarbejde med dem sammensætte en menu, hvor vinen og maden spiller perfekt sammen. Eller foreslå en god til vin til kødet og omvendt. Når man kan mødes og snakke med eksperter om, hvordan vin og kød passer sammen, skaber det grobund for nogle unikke gastronomiske smagsoplevelser. Vi nøjes ikke med at rådgive folk på bedste vis, da vi løbende også vil byde på små, eksklusive smagninger med Gourmandiets forskellige udskæringer, så man virkelig kan smage og fornemme, hvilken vin der er den rette for en, ” fortæller Bo Rusmann. Han har mere end 20 års erfaring i vin- og mad-branchen og har blandt andet været butiksansvarlig hos Theis Vine og Kjær & Sommerfeldt og har arbejdet for Meyers Madhus, hvor han afholdt vinsmagninger og sammensatte vin og menuer.

Samme prispolitik som online
Når man køber vin i butikken på Østerbro, behøver man ikke at købe minimum 12 flasker som på nettet; man kan nøjes med én flaske og prisen er den samme pr. styk, som når man køber de 12 flasker online. De har dog af pladsmæssige årsager ikke helt det samme store sortiment som på nettet, men hvis man er interesseret i en vin, man har set på Philipson Wines hjemmeside, og butikken ikke har vinen på hylderne, tager de meget gerne vinen hjem til kunderne, oplyser Bo Rusmann. Butikken har åbent tirsdag til torsdag 11-18, fredag 11-19 og lørdag 11-15.


Philipson Wine · Rosenvængets Allé 7A · Tlf. 70 22 68 88 www.Philipsonwine.com

Related Articles