Kammusling carpaccio med granatæble og pistacienødder

Af Susanne

Her får du en lækker opskrift på rimmede kammuslinger, der er så nem at lave og smager himmelsk. Perfekt som forret til en festlig middag i godt selskab.

Det skal du bruge (4 personer)

Fra Oliviers & Co

● 4 spsk Juleolivenolie

● 4 spsk æbleeddike med kardemomme

● Havsalt

Fra markedet

● 12 kammuslinger, sushi-kvalitet (spørg din fiskehandler)

●  Saften af 1 appelsin

●  Saften af 1 citron

●  ½ granatæble

●  1 spsk knuste pistacienødder

●  Friskkværnet peber

Sådan gør du

Skær kammuslingerne i tynde skiver – det gøres nemmest, mens de stadig er frosne – og fordel dem på fire tallerkner.

Bland olivenolie med appelsin- og citronsaft i en skål, smag til med havsalt og friskkværnet peber og fordel blandingen over kammuslingerne. Dryp æbleeddiken over hver tallerken og drys granatæblekernerne over.

Sæt tallerkenerne tildækket i køleskabet, og lad kammuslingen marinere i 15 minutter, før du serverer dem. Top med de knuste pistacienødder lige inden servering.

Bon appétit!


Få mere at vide om olivenolie hos Oliviers & Co 

Gl. Kongevej 85 · 1850 Frb. · TorvehallerneKBH · www.oliviersogco.dk

Related Articles