Her får du en lækker opskrift på rimmede kammuslinger, der er så nem at lave og smager himmelsk. Perfekt som forret til en festlig middag i godt selskab.
Det skal du bruge (4 personer)
Fra Oliviers & Co
● 4 spsk Juleolivenolie
● 4 spsk æbleeddike med kardemomme
● Havsalt
Fra markedet
● 12 kammuslinger, sushi-kvalitet (spørg din fiskehandler)
● Saften af 1 appelsin
● Saften af 1 citron
● ½ granatæble
● 1 spsk knuste pistacienødder
● Friskkværnet peber
Sådan gør du
Skær kammuslingerne i tynde skiver – det gøres nemmest, mens de stadig er frosne – og fordel dem på fire tallerkner.
Bland olivenolie med appelsin- og citronsaft i en skål, smag til med havsalt og friskkværnet peber og fordel blandingen over kammuslingerne. Dryp æbleeddiken over hver tallerken og drys granatæblekernerne over.
Sæt tallerkenerne tildækket i køleskabet, og lad kammuslingen marinere i 15 minutter, før du serverer dem. Top med de knuste pistacienødder lige inden servering.
Bon appétit!
Få mere at vide om olivenolie hos Oliviers & Co
Gl. Kongevej 85 · 1850 Frb. · TorvehallerneKBH · www.oliviersogco.dk