Brasseri Barner

Fransk gastronomi i hyggelige rammer

Af Susanne

Hos Brasserie Barner på Århusgade får man autentisk fransk madlavning i hyggelige og flotte rammer.

Brasserie Barner på Århusdage 1 går den autentiske franske madkultur og den danske hygge hånd i hånd. Her er en afslappet, hjemlig stemning, og her er enkle, franske retter, der primært består af gode, friske og sæsonbetonede danske råvarer. ”Det er fransk gastronomi, der dominerer vores menukort med enkelte afstikkere til Italien, Spanien og Asien. Det hele er naturligvis skabt fra bunden af. Vi har tilsammen 13-14 forretter og hovedretter på menukortet, og vi skifter ca. hver 14. dag, så man løbende kan få nye retter,” fortæller Allan Bærentzen, der er kok og indehaver af brasseriet. 

Dejligt jordnære

Allan og hans fem medarbejdere er alle dejligt jordnære, og de tager gerne en snak om løst og fast med gæsterne. For Allan er det ikke et arbejde, men et liv at have brasseriet, og for ham skal det være som et hjemligt sted, hvor folk drysser forbi og har en dejlig oplevelse.

Hvis man kommer forbi til frokosttid, hvor der fra tirsdag til lørdag er åbent fra 11.30 til 14.30, kan man ud over de fleste af hovedretterne, også få serveret tre franske håndmadder i form af tartar med peberrodsmayo og frisse, foie gras garneret med svesker og urter samt dagens fisk med sauce tartare. Rustikt og lækkert for bare 165 kr. Det er ikke en fast menu, så tjek lige Brasserie Barners hjemmeside brasseriebarner.dk, hvis du vil være sikker på, hvad der serveres til frokost.

Vinsmagninger med delemenu

Når man nu er inde på hjemmesiden (eller på deres facebook og Instagramsider), kan man lige så godt tjekke deres arrangementskalender ud.

Under Events står der, hvornår de afholder deres forskellige vinsmagninger.

Her serveres der som regel en vinmenu til en særlig delemenu samtidig med, en vinekspert fortæller lidt om den serverede vin eller champagne. 

Smukt selskabslokale

Brasserie Barner har også et smukt selskabslokale, som har plads til 32 gæster. Lokalet er ideelt til vennekomsammen, fødselsdage, barnedåb, firmaarrangementer, foreningsmøder m.v.

Her kan man som selskab sidde for sig selv og have en skøn dag eller aften. Og præcis som i selve restaurantlokalet, er her indrettet med klassiske cafémøbler, flotte blomsterarrangementer, antikke lamper og store vinduer.    


Brasserie Barner · Århusgade 1 · Østerbro · tlf. 35 26 42 00 · www.brasseriebarner.dk

Related Articles