Eventyrlige Salon Du Nord

Af Susanne

”Vi sælger selvtillid og lykke. Og det er vores opgave, at folk skal forlade salonen med et bedre selvværd. Vi ønsker at gøre livet smukkere for den enkelte”.

På Amerika Plads, ikke langt fra Den lille havfrue, ligger der en ny eventyrlig skønhedsoase, Salon du Nord. Dette nye wellness-slaraffenland for den selvbevidste sjæl, åbnede dørene den 1. marts med et unikt koncept for skønhed og velvære, hvor den enkelte kan nyde en ansigtsbehandling udført med kirurgisk præcision eller få en ægte hot oil thai massage – efter en klipning.

”Vi har forsøgt at etablere et kommende franchaise-koncept, der kan gro. Vi har med Salon du Nord skabt en form for standardmodel, der kan kopieres og sælges videre til dem, der ønsker at drive en lignende forretning”, fortæller ejer og direktør, George Ivanovic Vukojicic.

Det er da også en særlig smuk oplevelse at træde indenfor hos den 46-årige serbiske forretnings- og ejermand og hans forlovede, den 34-årige skønhedsekspert Santa Maria fra Litauen, der med et smil rækker et glas vand frem. Årstiden giver mulighed for at tilbyde et glas vand tappet direkte fra et birketræ ude i en skov, så derfor tilbydes det – selvfølgelig – hos Salon du Nord.

”Vandet er fuld af mineraler. Og så smager det fantastisk. Men det er kun i det tidlige forår, det kan lade sig gøre”, fortæller de glade indehavere.

Han er forretningsuddannet med en EMBA i Finance, hun med en mangeårig baggrund som skønhedsstylist, og sammen har de realiseret en fælles drøm ved at åbne Salon du Nord på Østerbro tæt ved Nordhavnen.

”Det er en drøm, vi har realiseret for egne penge, en forretning bygget op med hjertet. Det er meget vigtigt at have hjertet med i det, man laver”, forklarer Vukojicic og Santa Maria, og lader stedets massør Oum fra Thailand åbne op til salonens massagerum.   

Hendes hot oil thai massage er i den grad en hård men helhjertet oplevelse. Med 18 års erfaring og en filosofi om et længere liv gennem meditation, dybe vejrtrækninger og generel kropstilpashed, giver massøren Oum og hendes vanvittige styrke den enkeltes krop en fornemmelse af at blive kørt pænt over af en bulldozer – lavet af silke. Og når man bagefter tager endnu en afsluttende tår af et tappet birketræ, flyver man nærmest som en Peter Pan ud af døren og forbi Oslo-færgen, videre forbi Havfruen til et unavngiven sted i det eventyrlige København.

 


Salon Du Nord · Amerika Plads 34 · København Ø · Tlf. 40 85 40 11 · www.salondunord.dk

 

 

Related Articles