Er du klar til at julehygge som i gamle dage

Af Susanne

Brøndsholms webshop gør det nemt at finde alt fra fine figurer og klassisk julepynt, til børstetræ i pastelfarver og kunstige juletræer. Find dine favoritter og skab en helt perfekt julestemning.

Vi er i oktober, og mange sidder måske lige nu og tænker, hvor skal vi holde jul i år? Måske er det vores tur i år til at holde jul for hele familien? Er det din tur i år, så skal du altså unde dig selv en tur forbi Brøndsholms hjemmeside. Julen er lige om hjørnet, og igen i år er der brug for lidt ekstra julestemning inden for hjemmets fire vægge. Alt hvad en hyggelig jul skal indeholde, kan du let og ligetil handle på Brøndsholms hjemmeside, og når nu de fleste af os, store som små, elsker december og julemåneden, hvorfor så ikke give den en tand ekstra med pynten?

Dansk julehygge i snart 100 år
Hvis du har brug for at supplere samlingen af julepynt eller trænger til inspiration til at pynte hjemmet op på en ny måde, er Brøndsholms webshop et godt sted at kigge. Brøndsholm er en dansk virksomhed, der har eksisteret siden 1924 og leveret til både private, virksomheder og butikker. Til julen i år består udvalget af bl.a. nøddeknæk-kere, nissehuer, lyskæder, lametta, stjerner, julesokker og selvfølgelig et stort udvalg af julekugler i masser farver og størrelser. Det meste kan købes enkeltvist eller i større sammenpakker, fx de populære julekuglemix, hvor der er både stjerne og et farvekoordineret udvalg af kugler, lige til at sætte på træet.

En anden bestseller er udvalget af meget naturtro, kunstige juletræer og granguirlander, fremstillet af brandhæmmende plast. Et kunstigt juletræ kan stå flot og grønt hele julen, så du slipper for grannåle i hele stuen – og samtidig kan du genbruge det år efter år.

Bestil online eller besøg showroomet
Hvis du følger Brøndsholm på Instagram og Facebook, kan du løbende blive inspireret og få tips og ideer til at style og anvende de enkelte produkter på forskellige måder – der er noget for enhver smag og budget. Vil du se mere, kan du også besøge bloggen på hjemmesiden, hvor hvor du kan finde inspiration i Brøndsholms interaktive on-line magasiner. Alt kan købes i webshoppen, men du kan også besøge showroomet i Herlev, hvis du vil se varerne først. Se mere på www.brondsholm.dk


Brøndsholm · Marielundvej 18 · 2730 Herlev · Tlf. 70 20 36 35 · www.brondsholm.dk

Related Articles