Drinks i byen

Af Susanne

Seaside Toldbod

På Seaside Toldboden tryller barchef Jakob Fjordside med smags-sammensætningerne, råvarer og teknikker. Sæt dig til rette på første parket ved vandet og nyd en cocktail med en eksplosion af smage med hjemmelavede sirupper og puréer.

Seaside Toldboden
www.toldboden.com


Den nye cocktail Silo

Restaurant Silo’s sommerlige cocktail kan bedst beskrives som en frugtig og eksotisk oplevelse, der består af vanilje infusioneret vodka, Aperol, passionsfrugt og citron.

Restaurant Silo
Helsinkigade 29
2150 Nordhavn
www.restaurantsilo.dk


Kapers Drinks/Cocktails

Hos Kapers på Gunnar Nu Hansens Plads elsker vi når sommeren begynder og vores yndlingsdrink Aperol Spritz endelig kan nydes i solen igen. Kom forbi til kolde drinks og cocktails i solen på Kafe Kapers. Fra kl. 21 får du hele 2 ens cocktails til 119 kr.

www.kafekapers.dk


Madklubben

I glasset har vi en Passion Caipirinha – som består af Fio Cachaça, lime, sukker og passionsfrugt. Den helt rigtige cocktail til både at slukke tørsten og sætte stemningen på de lune eftermiddage og aftener.
Læs mere og book bord: www.madklubben.dk


Dag H’s lækre sommercocktail Champagne Passion!

Skøn cocktail med vodka, passionsfrugt, champagne og lime. Denne cocktail er perfekt at nyde ved Dag H’s solrige udendørsservering. Dag H glæder sig til at byde alle gæster velkommen til cocktails og en forhåbentlig solrig sommer!

Dag H · Dag Hammerskjölds Allé 38 · www.dagh.dk

Related Articles