Crostini med cremet gedeost, grøn citronolie, pærer, vanilje og timian

Af Susanne

Prøv en nem opskrift på lækre sprøde crostini med frisk gedeost, grøn citronolie, pærer, vanilje og timian. Perfekt til antipasti, tapas eller bare som lækker snack.

DET SKAL DU BRUGE TIL 4 PERS.
●  200 g frisk, cremet gedeost
● 4 sk brød, gerne daggammelt
● 1 pære (4-8 tynde skiver)
●  2 spsk grøn citronolivenolie fra Oliviers & Co
●  1 tsk vaniljeekstrakt (fås hos Oliviers & Co)
● 6-8 små timiankviste
● Lidt havsalt

SÅDAN GØR DU
Kom brødskiverne i brødristeren
eller ovnen, og rist dem til de er
sprøde og har taget let farve.
Rør gedeosten og citronolien
sammen i en skål.
Smør godt med citronolie-gedeost
på hver skive brød.
Top med 1-2 skive pærer, lidt vaniljeekstrakt, en timiankvist og en smule havsalt.
Et voila! Klar til servering.

Tips til olivenolie med smag
Olivenolie med smag, fx med citron, basilikum eller mynte, er en utrolig nem måde at tilføre velsmag i din madlavning, uden at du altid behøver at have køkkenet fuld af friske urter og citrusfrugter. Sørg for at smagen kommer fra naturlige ingredienser og ikke fra tilsatte aromaer, tilsætningsstoffer eller æteriske olier. Alle vores olivenolier med smag produceres af 100% naturlige ingredienser efter traditionel metode af italienske oliven af højeste kvalitet, der presses sammen med friske frugter, urter, løg eller chili. Brug fx olivenolierne i dine pastaretter, salatdressinger, sandwich, desserter, bagværk og smoothies, på pizza, yoghurt, skyr og frugt.
Få mere af vide om olivenolie hos
Oliviers & Co · Gl. Kongevej 85
www.oliviersogco.dk

Related Articles