Superfood, gennemført økologi eller klassisk burger

Af Susanne

Berit Markers Østerbro favoritter

Jeg hedder Berit, er passioneret Øbro-borger, freelancefotograf og skribent. Det er mit 8. år på Østerbro, og jeg er fuldstændig vild med denne skønne bydel, der både er tæt på indre by og masser af natur.

Følg Berit på Instagram: @Photobymarker


Naturtørst

Naturtørst er Danmarks første superfood café. Og ja, det lever den fuldt op til. Superfood-konceptet handler om at give næring til krop, sind og sjæl med eksotiske, økologiske, superfoods, der skal styrke immunforsvaret via det høje indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Hos Naturtørst serveres alt fra juices og raw blends til brunch-platter og sandwich.

Naturtørst, Østerbrogade 140, 2100 København Ø – www.naturtorst.dk

Café Baryl

Den velbesøgte, økologiske Café Baryl i hjertet af indre Østerbro må du altså ikke snyde dig selv for. Magen til lækker morgen- og frokosttallerken skal man lede længe efter. Et smukt farveorgie, der er en fryd for øjet og maven. Menuen er indbydende med masser af lækre sager, bl.a. Baryl burger, chiagrød, skyr, sandwich og avocadomad.

Café Baryl, Århusgade 78, 2100 København Ø – www.baryl.dk

Østerbro Originale Burgerrestaurant

Man går aldrig galt i byen med en god burger. Slet ikke her. Hos Østerbro Originale Burgerrestaurant er der masser af lækre burgere at vælge imellem. Er du fx til den stærke med chili, den legendariske bøfsandwich med brun sovs, den populære med avocado eller en helt fjerde? Mulighederne er mange, og også udvalget af fritter er stort. 

Østerbro Originale Burgerrestaurant, Østerbrogade 74, 2100 København Ø – www.oeb-burgers.dk

Related Articles