Banditten fejrer jubilæum · Et eventyrligt univers fylder 20!

Af Susanne

Siden 2003 har Banditten fristet børn og barnlige sjæle med sit farverige univers. Fyldt fra gulv til loft med hyldevis af bløde bamser, dinosaurer og dukker, legemad og lamper, stabelklodser og snekugler samt et helt rum med krea-ting til pilfingre fra blot 18 måneder og helt op til 13 år. Det er nu snart 20 år siden første åbningsdag – og det skal fejres! 

I slutningen af november er det 20 år siden Susanne Wiberg Thomsen slog dørene op til sin skønne butik. Oprindeligt med en beliggenhed i et lille lokale på Århusgade, men de seneste 15 år på Østerbrogade. Først i nummer 142 og nu lidt tættere på Trianglen i nummer 138. “Jeg er utrolig taknemmelig for, at kunderne har bakket op og gjort det muligt at drive min lille butik i så mange år, så det synes jeg er værd at fejre,” siger Susanne med et smil. 

Og fejret det bliver det! Nærmere betegnet fredag den 17. november, hvor der fra klokken 14 til 18 vil være reception i butikken. Her vil der være mulighed for at gå på opdagelse i Bandittens farvestrålende univers og hilse på både Susanne og hendes team af søde piger,  ligesom der naturligvis vil være lidt godt til ganen for både store og små. Derudover vil der helt ekstraordinært være 20% rabat på ALT i både butikken og i webshoppen. 

Omstillingsparat iværksætter

Der er god grund til at tage ungerne under armen og lægge vejen forbi Banditten og være med til at fejre, at
en af bydelens bedste legetøjsbutikker fylder år. Men hvad er forklaringen på de mange års succes? Ifølge Susanne er svaret rimelig ligetil:

“Det handler i høj grad om at være omstillingsparat. Jeg startede oprindeligt med at lave mine egne tryk på t-shirts og havde så lidt legetøj ved siden af. Men i de efterfølgende år stormede der danske børnetøjsmærker med masser af farver og tryk på tøjet frem, og så måtte jeg jo lynhurtigt tilpasse mig.”

Susanne valgte i stedet at satse på legetøj, og det var der en god grund til:

“På det tidspunkt var min søn 3 år gammel, og det var stort set umuligt at finde både interiør og legetøj til ham, der ikke var enten pastelfarvet eller fremstillet i dårlig plastik. Der var ganske enkelt ikke rigtig noget til især drengene på det tidspunkt. Senere kom min datter til verden, og butikkens udvalg blev udvidet med tyl, glimmer og ikke mindst vores store kreative udvalg ,” fortæller Susanne. 

Et udvalg der overgår fantasien

Og det blev startskuddet til Banditten, som vi kender den i dag. Fyldt med alt hvad man måtte ønske til både små og store – og alt det man slet ikke vidste, man drømte om! For det er svært ikke at blive fristet af små hoppebolde, overdådige prinsessekjoler og farlige drager, der kigger ned fra hylderne. Det skyldes ikke mindst Susannes næse for altid at finde de helt rigtige ting til sin butik. 

“Som udgangspunkt går jeg altid efter kvalitet og et smukt design, der passer til butikkens øvrige sortiment. Men det skal selvfølgelig også være sjovt og appellere til børnene, der ofte – lige som jeg – elsker farver. Det ligger meget naturligt i min DNA, og så er jeg bare vild med legetøj,” griner Susanne.

Kom og vær med! 

Sådan har det været siden 2003. Og det hele kan købes både i butikken og på hjemmesiden www.banditten.dk. Og sådan er det også stadig den dag i dag, hvor jubilæet står for døren. En dag Susanne glæder sig til: 

“Jeg håber, at både vores kunder og leverandører vil kigge forbi Banditten fredag den 17. november og være med til at fejre de 20 år, der er gået samt gøre dagen ekstra festlig – og måske gøre et godt køb!” slutter Susanne. 


Banditten · Østerbrogade 138 · 2100 København Ø · Tlf. 35 55 28 08 · www.banditten.dk

Related Articles