6
Pinza er romernes svar på en let og hurtig pizza med den unikke dej med hvede og rismel og en lang fermentering, som giver sprød yderside og blød inderside. Du kan toppe din pinsa med dit favoritpizzafyld, og det tager kun 10 minutter, før duften af nybagt pizza spreder sig. Her får du inspiration til lækkert fyld.
Det skal du bruge (1-2 pers.)
· Pinsa (fås hos Oliviers & Co)
Vælg mellem 3 slags fyld:
Klassisk italiensk pinsa
Topping inden bagning:
- Økologisk Salsa Pizza Pasta tomatsauce (fås hos Oliviers & Co)
- Frisk mozzarella
- Revet parmesan
Frisk topping efter bagning:
- Parmaskinke (udelad for en vegetarisk version)
- Rucola
- Cherrytomater, friske eller semi-dried (fås hos Oliviers & Co)
- Burrata
- Basilikumolie (fås hos Oliviers & Co)
- Basilikumblade
- Friskkværnet peber
Vegetarisk middelhavs-pinsa
Topping inden bagning:
- Basilikumpesto (fås hos Oliviers & Co)
- Frisk mozzarella
- Squash i tynde strimler
- Ovnbagte peberfrugter
- Rødløg i tynde skiver
Frisk topping efter bagning:
- Burrata
- Citronolie (fås hos Oliviers & Co)
- Basilikumblade
- Friskkværnet peber
Pinsa del mar
Topping inden bagning:
- Økologisk Salsa Pizza Pasta tomatsauce (fås hos Oliviers & Co)
- Frisk mozzarella
- Tun
- Rødløg i tynde skiver
- Taggiasca eller Tanche oliven (fås hos Oliviers & Co)
- Herbes de Provence (fås hos Oliviers & Co)
Frisk topping efter bagning:
- Ekstra jomfru olivenolie (fås hos Oliviers & Co)
- Friskkværnet peber
Buon appetito!
Find flere lækre opskrifter hos Oliviers & Co · Gl. Kongevej 85 · 1850 Frb. · TorvehallerneKBH
www.oliviersogco.dk