5 (u)hyggelige Halloween-oplevelser

Af Susanne

Halloween nærmer sig, og efterårsferien står for døren. Det betyder tid til spøgelseshistorier, græskar-sjov og selvfølgelig skræmmende oplevelser for både store og små. Hvis du befinder dig på Sjælland og leder efter noget (u)hyggeligt at lave, så får du her fem uforglemmelige Halloween-events, der vil give dig kuldegysninger – på den gode måde!

1 Horror-Walk i Hillerød
Tag med på en nervepirrende gåtur gennem Hillerøds mørke gader, hvor zombier og monstre lurer rundt om hvert et hjørne. Skuespillere i skræmmende kostumer vil gøre deres bedste for at skræmme livet af dig, mens du vandrer gennem gyserlandet. Denne guidede tur er ikke for sarte sjæle, men perfekt til dem, der elsker et godt gys.

2 Halloween i Tivoli
Tivoli er en klassiker, når det kommer til Halloween i København. Haven bliver forvandlet til et eventyrligt – og en smule uhyggeligt – univers med tusindvis af græskar, spøgelser og hekse. Der er noget for både børn og voksne, fra hyggelige græskarlygter til skræmmende forlystelser, der får pulsen til at stige. Der er også forskellige shows og events som Monsters Night Out, hvor haven bliver overtaget af zombier og andre uhyggelige monstre. 

3 Halloween på Bakken
Bakken inviterer til en magisk og skræmmende Halloween, hvor hele parken er pyntet med græskar og i flotte efterårsfarver. De modige kan gå på opdagelse i Rædselsdybet under den gamle rutsjebane, hvor ondskaben for alvor bliver vakt til live. For de yngre er der Onkel Reje show, og en sjov halmballe-labyrint. Hvis du er til ægte gys, kan du også tage på en køretur gennem helvede på Charlottenlund Travbane i Horror Drive Thru. 

4 Halloween på Gavnø Slot
Tag en tur til Gavnø Slot og oplev et af Danmarks smukkeste slotte fra en helt ny side. Der er lagt op til hyggelige uhygge med aktiviteter for hele familien, herunder græskar-værksteder, skattejagt og en uhyggelig halloween-labyrint, hvor man kan støde på alverdens monstre og krible-krable dyr. Der er lagt op til en sjov dag for både børn og barnlige sjæle.

5  Cisternerne på Frederiksberg
I dybet under Frederiksberg Have ligger Cisternerne, et tidligere vandreservoir, som nu er åbent for offentligheden og bruges til kunstudstillinger. Begiv dig ned i Cisternernes mørke labyrint og udforsk de kryptiske installationer, mens kulden og mørket sniger sig helt ind under huden på dig.


Få flere skønne tips til aktiviteter og rejser i efteråret rejsrejsrejs.dk

Related Articles