Vi håber at Østerbroerne vil tage godt imod Jagger. Vi er egentligt et uhyre enkelt og simpelt fastfood-koncept, der kerer sig om gode kvalitetsråvarer og kærligheden til god mad. Hos os er alt fra burgerboller til bøffer og dip til milkshakes lavet fra bunden, så kvaliteten er tårnhøj, men prisen er stadigvæk fornuftig. F.eks.er vores oksekød fra Nordjysk Naturkvæg der går frit på naturområder og det giver bedre smag. Vores boller bager vi på vores eget bageri, og bearnaisen rør vi frisk hver dag. Alle vores produkter er lavet fra bunden. Vores drivkraft er kærligheden til mad og vi håber at Østerbroerne vil kunne smage den forskel og at de vil tage godt imod vores moderne udgaver af fastfood-klassikere,” siger Rasmus Oubæk, kokken bag Jagger, som fortsætter:
”Østerbro er det sidste af de københavnske brokvarterer, hvor Jagger endnu ikke har etableret sig, men vores Østerbro-restaurant bliver den første i rækken med et meget opgraderet koncept. Her har vi nu hevet designet og indretningen op på et niveau, der bedre matcher vores burgere og fastfood. Vi har investeret væsentligt mere i indretningen og detaljerne i indretningen. Stemningen er hyggeligere, ligesom vi bl.a. har åbnet køkkenet op, så gæsterne kan følge med i, hvordan deres måltid bliver til. Det nye koncept giver en ny og forbedret restaurantoplevelse hvor miljøet matcher maden” siger Rasmus Oubæk.
Introducerer ny vegetarburger
I forbindelse med Østerbro-åbningen introducererede Jagger Fast Food samtidig en helt ny halloumi-vegetarburger på alle kædens restauranter.
”Som restauratør vil vi gerne inspirere vores kunder og samtidig skabe bevidsthed omkring den mad, vi serverer. Vi oplever i øje-blikket, at flere efterspørger alternativer til oksekød, hvorfor vi nu introducerer endnu en vegetarburger så vi har to vegetar burgere på menukortet. I den nye halloumi-vegetarburger er oksekødet fra vores nordjyske naturkvæg udskiftet med middelhavsosten halloumi, som vi panerer som vores fried chicken. Det giver en chunky cheesy burger som er en god repræsentant for den gode Jagger-smag,” siger Rasmus Oubæk.