6 tips til børnene

Af Susanne

Fastelavn i Fælledparken
Hop i årets bedste fastelavnskostume, og vær med, når Østerbro Lokaludvalg inviterer til hyggelig fastelavnsfest i Fælledparken. Der skal selvfølgelig slås katten af tønden, kåres kattekonger og kattedronninger, drikkes varm kakao og spises fastelavnsboller i lange baner. Det er helt gratis at deltage, og alle Østerbros børn og deres voksne er mere end velkomne til en formiddag fyldt med slik eller ballade! bornibyen.dk/koebenhavn/events/fastelavn-i-faelledparken-1
Den 23. februar kl. 10-12 · Krydset Serrildsvej/Borgmester Jensens Vej


Vinterferie på SMK
Vinterferien på SMK står i Anna Anchers tegn! Både i Skulpturgaden og i Børnenes værksted kan I slippe kreativiteten løs, når der skal formes ler, laves papirklip, tegnes og males i Skagensmalerens ånd. Huskunstnerne står klar med en hjælpende hånd eller en god idé. Kommer I forbi søndag den 23. februar, kan I slå katten af tønden kl. 11:30 og besøge Børnenes Værksted, som selvfølgelig har fastelavnstema i dagens anledning.
bornibyen.dk/koebenhavn/events/vinterferie-paa-smk
Alle åbningsdage til og med 23. februar – Sølvgade 48-50


Copenhagen Light Festival
I februar måned lyser Copenhagen Light Festival byen op med en lang række kreative lysinstallationer. Østerbro er selvfølgelig ingen undtagelse, og på Trianglen finder I værket The Live Drawing Project, hvor publikum tegner små tegninger på deres smartphones, som så kommer til live i den store lysinstallation. Børn og voksne vil kunne se deres tegninger bevæge sig, skifte farve og interagere med andre gennem tegningens universelle sprog.
bornibyen.dk/koebenhavn/events/copenhagen-light-festival-2020
Alle dage frem til den 23. februar – Trianglen


Vinterferie på Zoologisk Museum
Kig forbi Zoologisk Museum i vinterferien, hvor der er seje rekorder for alle pengene! Find ud af, hvem der er højest, har flest ben og meget mere, gå på rekordjagt blandt museets mange dyr, der hver især holder en eller anden rekord, eller deltag i den store rekordquiz i Evolutionshallen. I kan også få lov til at røre nogle af de mest imponerende dyr, mens I bliver klogere på, hvad det er der gør dem til noget helt særligt.
bornibyen.dk/koebenhavn/events/vinterferie-paa-zoologisk-museum-1
Den 8.-16. februar kl. 10-16 – Universitetsparken 15


Barselsbanko i Little House
Er du på barsel på Østerbro, bør du og din baby prøve en gang barselsbanko i Little House. Der er lagt op til en hyggelig formiddag med gevinster til de heldige og lækre goodiebags til alle. Barselsbanko startede i december 2019, og var så stor en succes, at det nu fortsætter i det nye år – men det er om at være hurtig, for arrangementet er populært blandt nybagte forældre, og bliver lynhurtigt udsolgt!
bornibyen.dk/koebenhavn/events/barselsbanko
Den 26. februar kl. 10-12 – Viborggade 70B


Ny åbning: H.U.G bageri
Østerbros nye glutenfri bageri er åbnet på Øster Farimagsgade! Hos H.U.G bageri finder I et eksklusivt udvalg af glutenfrit bagværk, samt bagerklassikere som kanelsnegle og hindbærsnitter i glutenfri og veganske varianter, som både børn og voksne kan køre ind med god samvittighed. Bageriet har desuden en hjemmeside, hvor I finder et hav af lækre online opskrifter, bøger og workshops, så I selv kan kaste jer ud i bagekunsten derhjemme!
bornibyen.dk/koebenhavn/places/h-u-g-bageri
Ons-fre 10-18, lør 10-16 – Øster Farimagsgade 20


BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008. I dag har sitet 125.000 unikke brugere om måneden.
Bliv inspireret på bornibyen.dk/koebenhavn

Related Articles