5 fede forårsfavoritter: Her skal du rejse hen i foråret

Af Susanne

Foråret er det oplagte tidspunkt for en rejse, inden højsæsonen bliver skudt i gang, og turister flokkes til de populære sommerferiedestinationer. Temperaturerne stiger i Europa, og vejret er perfekt til en weekendtur, en badeferie eller en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Her får du fem fede forårsfavoritter, der er perfekte til en rejse i foråret.

Sol og natur på Madeira, Portugal

Madeira, også kendt som Europas Hawaii, er frodig, har et mildt klima og er et overflødighedshorn af oplevelser. Kort sagt er øen virkelig dejlig i foråret. Du kan både nyde solen, vandre i den fortryllende natur langs de mange levadaer og bade i naturlige pools. Hvis du gerne vil have varme uden en alt for lang flyvetur, er der ingen tvivl om, at rejsen skal gå til Madeira i foråret.


Kulturel ferie i Italien

Italien er skøn i foråret, hvor solens varme begynder at kunne mærkes. Og så er foråret det oplagte tidspunkt at tage en storbyferie til en af Italiens kulturelle højborge, inden varmen bliver ulidelig og turisterne for mange i sommermånederne. Tag en weekendtur til Rom og se de historiske monumenter som Colosseum, Peterskirken og Trevi Fontænen uden alt for mange turister, eller rejs tilbage i tiden i Firenze og spis dig mæt i det toscanske køkkens specialiteter.


Bad i azurblåt vand i Kroatien

Kroatien har oplevet lidt af en opblomstring i popularitet de seneste år, hvilket betyder, at landet er temmelig fyldt med turister i sommerferien. Hvis du gerne vil have den azurblå kyst og de historiske byer for dig selv, er det oplagt at tage til Kroatien i foråret, hvor vejret er dejligt, men menneskemængderne er meget mindre. De berømte Plitvice-søer er også langt mindre besøgte på denne tid af året, så du kan nyde den naturlige skønhed, som dette sted har at tilbyde,næsten for dig selv.


Se kirsebærtræerne springe ud i Japan

Hvis du vil opleve noget lidt ud over det sædvanlige, skal du tage til Japan i foråret, hvor tusindvis af kirsebærtræer springer ud. Det er som at gå blandt lyserøde skyer, når man bevæger sig rundt i Japan på denne tid af året. Man fortaber sig hurtigt i skønheden af synet over de mange lyserøde kirsebærtræer, der dækker landskabet i et tæppe af bløde nuancer. Udover kirse-bærtræerne kan du også gå på opdagelse i verdens største by, Tokyo, eller nyde solen og varmen i Okinawa.


Storbyferie og stemning i Spanien

Foråret er perfekt til en lille weekend-getaway, og her er en af Spaniens livlige storbyer et oplagt valg. Du er garanteret god stemning, skøn mad og sangria i lange baner i byer som Barcelona og Sevilla, der begge er oplagte valg til en weekendtur i foråret. Madrid er også skønt i det sene forår, hvor vejret er perfekt til at udforske kongebyens mange attraktioner.  Hvis du er til aktiv ferie, så er foråret også det perfekte tidspunkt at gå Spaniens mest kendte vandrerute, Caminoen.


Find mere inspiration til dine forårsrejser her: rejsrejsrejs.dk

Related Articles