Søernes Trafikskole er foran digitalt

Af Susanne

Søernes Trafikskole, der er en af København største køreskoler, tilbyder bl.a. lokal teori og køreundervisning på Strandboulevarden 162 og adgang til et stort onlineunivers, der gør elevernes kørekortforløb mere effektivt og udløser en beståelsesgaranti til teoriprøven, via hjemme siden onlinekørekort.dk

Søernes Trafikskoles onlineunivers, som deres elever har adgang til, er et digitalt univers, de selv har udviklet baseret på de erfaringerne fra de mere end 33 år, de har eksisteret som køreskole. Onlinesystemet er derfor skræddersyet til elevernes specifikke behov og ønsker. ”Når man er elev på vores køreskole, er digitaliseringsmulighederne mangfoldige. Køber man en pakke i vores webshop, kommer der automatisk forskellige mails med koder til hjemmesiderne Søernes Trafikskole og Onlinekørekort.dk. På Søernes kan man klikke sig ind på elevforum, hvor man blandt andet kan læse praktiske ting ifb. med ens undervisning, men det primære er, at der ligger et afsnit, hvor der er undervisning, teoriprøver samt adgang til en teoribog m.m. Undervisningssystemet er udviklet af Johnnie Everland og alle elever har fuld adgang til hele systemet. Det giver eleverne mulighed for at repetere hjemmefra i det omfang, de har lyst og behov for det,” siger indehaver Johnnie Everland. Han understreger, at selv om onlineuniverset kommer bredt omkring i forhold til teori, skal man møde personligt op til teoriundervisningen, da loven kræver, at man fysisk skal være til stede og få undervisning af en lærer. ”Vores onlinemuligmuligheder er et ekstra tilbud om at øve derhjemme, både hvad angår undervisningen og teoriprøverne,” siger Johnnie Everland.

Analyseværktøj baggrund for Beståelsesgaranti
Det nyeste tiltag i Søernes Trafikskoles digitale univers er onlinekøre-kort.dk. Der ligger et hav af ekstra teoriprøver, undervisning og et unikt analyseværkstøj udviklet af køreskolen. Det holder ikke kun styr på, hvilke og hvor mange fejl, eleverne begår, men også hvilke kategorier, de har fejl i. ”Så kan man se, hvilke emner man har flest fejl i. Analyseværktøjet har et trafiklyssignal, som lyser rødt, når der er mange fejl, er rød og gul med færre fejl og grønt, når eleven er klar til teoriprøven. Det udløser så en beståelsesgaranti fra vores side, som jeg ikke tror, andre køreskoler kan tilbyde. Hvis der er grønt lys på hjemmesiden, og man ikke består den første teoriprøve, betaler Søernes Trafikskole for prøve nr. 2. Det kan vi gøre, fordi vores system er så gennemtestet. Har man fulgt vores program og fået det grønne lys, består 95% af eleverne i første forsøg,” fortæller Johnnie Everland. Man kan også booke sin teoriprøve via hjemmesiden. Når prøven er blevet bestilt og dato er klar, får man besked via en sms, der fortæller om dato, tidspunkt samt adressen og gps lokation, hvor prøven afholdes. Så kan telefonens gps vise vej til, hvor prøven afholdes.

Ni teorihold om ugen
Det er blevet obligatorisk at tage et førstehjælpskursus i forbindelse med ens første kørekort. Søernes Trafikskole tilbyder sine elever, at de kan tage deres førstehjælpskursus i Østerbro afdelingen cirka hver 14 dag i et forløb på otte timer på en søndag. Der kører i alt ni teorihold om ugen hos Søernes Trafikskole. Det tidlige teorihold starter kl. 16.30, mens det sene hold påbegynder kl. 18.00. Lektionen varer i 2 timer og 15 minutter, og der kører 4 teorihold kl. 16.30 og 4 hold kl. 18.00. Desuden har de et formiddagshold om fredagen kl. 11.00.

Hver mandag kl. 19.00 er der er gratis introduktion på køreskolen, hvor man hører lidt om, hvad det indebærer at tage sit kørekort på køreskolen. I disse coronatider skal man tilmelde sig på forhånd. Det er værd at bemærke, at Søernes Trafikskole er en af de køreskoler i Danmark, der er bedst ratet på Trust Pilot overhovedet med en topkarakter, af 94% af de 550 anmeldelser.

Lovkrav til kørekort kategori B (Bil)
● 29 teorilektioner
● 16 kørelektioner på vej
● 4 kørelektioner på manøvrebane
● 4 kørelektioner på glatbane
Samlet 24 kørelektioner ·En lektion er på 45 min


Søernes Trafikskole · Strandboulevarden 162 . Tlf. 33 33 03 04 · www.soernestrafikskole.dk

Related Articles