Østerbros hyggeligste skønhedsklinik

Af Susanne

Trænger ansigtet til fornyet glød, eller har du ar eller fine linjer, som du er ked af at se på i spejlet? Ønsker du smukke, afgrænsede bryn, eller døjer du med uønsket hårvækst? Så er du i trygge hænder hos Dermal Beauty Clinique på Blegdamsvej.

Blot to trin ned på Blegdamsvej nummer 108, tager Büsra Ekmen imod i sin hyggelige skønhedsklinik. Her i de smukke, lyse lokaler tilbyder hun alt inden for hudpleje og ansigtsbehandlinger, hårfjerning samt både formning og farvning af bryn og vipper. Og fælles for alle behandlinger er, at de udføres i trygge og rolige rammer – langt væk fra hverdagens stress og jag. Og hvor der altid er god tid til hver enkelt kunde. 

“Hos mig er det kunderne, der er i fokus, og jeg lægger stor vægt på, at de skal føle sig godt tilpas og kunne slappe af og bare nyde det, når de kommer her for at få behandlinger,” fortæller Büsra, og det lader sig ikke mindst gøre takket være et højt fagligt niveau og et ønske om at udføre enhver opgave til perfektion. Hver gang. Til glæde for kunden. 

En drøm der går i opfyldelse 

At det netop blev i disse lokaler på Østerbro, at Büsra slog dørene op til sin egen klinik for lidt over en måned siden,
er ingen tilfældighed: 

“Siden jeg blev uddannet kosmetiker i 2016, har jeg arbejdet på en række skønhedsklinikker i København – og også her på Østerbro. Jeg føler derfor, at jeg har en god erfaring med de københavnske kunder og ved, at de prioriterer netop de behandlinger, jeg kan tilbyde. Så da lokalerne her blev ledige, slog jeg til! De har den helt rigtige størrelse, og så ligger de tæt på både bus, metro og Østerport station og med mulighed for at parkere lige uden for døren, hvis man kommer i bil,” forklarer Büsra, der ikke mindst takket være støtte fra sin mand har taget springet og gjort en mangeårig drøm om at blive selvstændig til virkelighed. 

Specialist i skånsomme behandlinger

Selv om Büsra tilbyder en række forskellige behandlinger på Dermal Beauty Clinique, er et af hendes specialer hårfjerning – herunder sugaring. En voksbehandling, hvor der i stedet for traditionel voks, anvendes en blanding af sukker og citron/vand, der opvarmes til kropstemperatur og påføres de ønskede områder, hvorefter hårene fjernes blidt og nænsomt. 

“Det er en meget skånsom form for hårfjerning, og derfor også et godt alternativ, hvis man har særligt sensitiv hud, ligesom den også er meget velegnet til hårfjerning i armhuler, ansigtet samt intime områder,” siger Büsra, der også udfører en anden populær metode til hårfjerning. Nemlig threading, der er en anden skånsom måde at fjerne hår og rette bryn ved at vikle tynd bomuldstråd om de uønskede hår og hive dem op med roden. Fordelen ved denne metode er, at den foregår helt uden kemikalier, og at det er en behandling, der holder længe. 

Råd og vejledning er alfa og omega

Ud over at tilbyde en række attraktive behandlinger til både kvinder og mænd, tilbyder Büsra også muligheden for at købe nøje udvalgte produkter med hjem. Det drejer sig udelukkende om effektive og veldokumenterede produkter af høj kvalitet – og Büsra hjælper gerne med at finde frem til de helt rigtige. Lige som hun også gerne vejleder til den rette behandling, hvis kunderne er i tvivl. Der sker blandt andet på baggrund af en hudanalyse. For Hos Dermal Beauty Clinique går man ikke på kompromis med hverken behandlinger eller produkter. For kun på den måde kan man sikre det allerbedste resultat. Så uanset om du skal have en ansigtsbehandling, have rette brynene eller fjernet uønsket hårvækst, kan du trygt lægge vejen forbi og lægge ansigtet i Büsras kyndige hænder. 

Dermal Beauty Clinique · Blegdamsvej 108, kld, tv · 2100 København Ø · Tlf. 27 21 56 26 · www.dermalbeautyclinique.dk

Related Articles