Floral olivenolie med noter af mandel og hvide blomster er den perfekte følgesvend til sommerens frugter. Til søde danske jordbær og vaniljeis – og til denne nemme sommer-crumble med solmodne abrikoser og mirabeller. Vælg selv, om du vil servere som den er, eller om der skal lidt god vaniljeis eller creme fraiche til.
Fra Oliviers & Co
- 2 spsk sommer olivenolie
- 1 spsk citroneddike
- 1 spsk honning
- Tortas med anis
Fra markedet
- 12 abrikoser
- 24 mirabeller (eller blommer)
- Evt. vaniljeis eller creme fraiche
SÅDAN GØR DU
Udsten abrikoser og mirabeller eller blommer.
Opvarm sommer olivenolie og honning i en pande på lav-medium varme, mens du rører. Deglasér (steg) panden af med citroneddike.
Tilsæt abrikoser og mirabeller eller blommer og steg på begge sider.
Anret i 4 skåle, top med tortas i rustikke stykker og servér varm, fx med en skefuld vaniljeis eller creme fraiche.
Bon appetit 🙂
Oliviers & Co · Gl. Kongevej 85 · 1850 Frederiksberg · www.oliviersogco.dk