Nem sommer-crumble

Af Susanne

Floral olivenolie med noter af mandel og hvide blomster er den perfekte følgesvend til sommerens frugter. Til søde danske jordbær og vaniljeis – og til denne nemme sommer-crumble med solmodne abrikoser og mirabeller. Vælg selv, om du vil servere som den er, eller om der skal lidt god vaniljeis eller creme fraiche til.

Fra Oliviers & Co

  • 2 spsk sommer olivenolie
  • 1 spsk citroneddike
  • 1 spsk honning
  • Tortas med anis

Fra markedet

  • 12 abrikoser
  • 24 mirabeller (eller blommer)
  • Evt. vaniljeis eller creme fraiche

SÅDAN GØR DU

Udsten abrikoser og mirabeller eller blommer.

Opvarm sommer olivenolie og honning i en pande på lav-medium varme, mens du rører. Deglasér (steg) panden af med citroneddike.

Tilsæt abrikoser og mirabeller eller blommer og steg på begge sider.

Anret i 4 skåle, top med tortas i rustikke stykker og servér varm, fx med en skefuld vaniljeis eller creme fraiche.

Bon appetit 🙂


Oliviers & Co · Gl. Kongevej 85 · 1850 Frederiksberg · www.oliviersogco.dk

Related Articles