Hej og velkommen til Naturlig Høst

Af Susanne

I kan se frem til økologiske æg fra fritgående høns, mælk fra Søtofte Gårdmejeri og oste fra Hårbølle mejeri på Møn. Og meget mere. 

Det er meget enkelt for os at slå fast hvad vi egentlig gerne vil. Vi ønsker faktisk bare, gennem sunde vaner & rene linjer at forsyne københavnerne med økologiske varer. Dette gennem vores fysiske butikker, som skal være lokale samlingspunkter for kundernes indkøb. Hertil ønsker vi at give jer smil og god energi med på vejen til en gladere hverdag og i bund og grund en sundere moderjord.

Naturlig Høst og kolonialhandel er mit hjertebarn. Med enorm inspiration og kærlighed til de gamle dage , hvor mælkevognen kørte ned af gaden og leverede mælk til folket. Hvor det at gå til købmanden var en hyggelig oplevelse , hvor man vidste, man kunne få sig en sludder for en sladder. Jeg ønsker at skabe et rum, hvor vi kan komme tilbage til den “hygge” og stemning. Væk fra hverdagens stress og jag. En form for tidslomme, hvor du kan købe alt i økologisk frugt og grønt samt koloniale varer. Men også et sted, hvor du får en personlig og dejlig oplevelse.

Vi åbnede vores første butik på Amagerbrogade 118 i slutningen af september 2022 og det har været en sand fornøjelse. Jeg tør godt at sige, vi har byens bedste besøgende.Det er gået over al forventning, og nu prøver vi så at fange Østerbros opmærksomhed. Den 1. august åbner vi butik nr. 2 på Nordre Frihavnsgade. Vi glæder os til at byde jer velkommen. Vi lancerer en ugentlig ”Østerbro-kasse” som pendant til vores Amager-kasse”.)

Slå et smut forbi Instagram: naturlig_hoest, eller send os en mail: hej@naturlighoest.dk, hvis du kunne tænke dig en bonuskode til procenter på din første Østerbro-kasse eller Sej solo-kasse. 

Crowfunding Støt åbningen af butikken på Østerbro. Klik her og støt med et beløb


Naturlig Høst · Amagerbrogade 188  · (1. aug. også på Ndr. Frihavnsgade) · Tlf. 53 77 42 17 · hej@naturlighoest.dk

Related Articles