Velsmagende sushi i hyggelige rammer

Af Susanne

Kanagawa Sushi Nordhavn på Strandboulevarden tilbyder lækker håndlavet sushi og hyggelige rammer. Her kan man gå på opdagelse i et japansk madeeventyr med fokus på kvalitet og smagsnuancer.

Sushi er blevet enormt populært herhjemme. Danskerne er, ligesom resten af verden, vilde med den japanske nationalret, som har rigtig mange gode egenskaber. For det første smager det fantastisk, for det andet er det relativt sundt og for det tredje præsenterer det sig smukt. Sushi ser simpelt hen så lækkert ud!

Det gør det ikke mindst på Kanagawa Sushi Nordhavn på Strandboulevarden 61, der ligesom sin søsterrestaurant på Vesterbrogade, regnes for noget af den bedste sushi herhjemme. Bag de skønne restauranter står Song Zhang, der har seks års erfaring som sushikok på Sticks’n’Sushi og Lianhua Zheng, der har erfaring fra flere meget velrenommerede restauranter.

En skøn helhedsoplevelse
Kanagawa Sushi er kendt og berømmet for deres dygtige håndværk og velsmagende sushi. Men for indehaver Song Zhang handler det ligeså meget om at give gæsterne en skøn helhedsoplevelse. “Kanagawa Sushi er et sted, hvor man gerne skal lægge vejen forbi, hvis man pludselig får lyst til en madoplevelse, uden at det bliver for omkostningstungt. Det og en fantastisk hyggelig stemning kan vi tilbyde samtidig med, at vi ikke giver afkald på vores sædvanlige høje standard. Vi laver en række nøje udvalgte menuer, som starter på 79 kr. for børnenes vedkommende og 109 kr. for de voksne. Vi er en seriøs restaurant og gør meget ud af at bruge friske råvarer af meget høj kvalitet, som for eksempel vores fisk. Vi benytter kun madleverandører, som vi ved, leverer god kvalitet,” siger Song Zhang.

Et væld af skønne forretter
Udover sushi i alle afskygninger, er der også et væld af både vegetariske forretter eller forretter med fisk, skaldyr eller kød. Der er for eksempel spicy edamame bønner, laks carpaccio, vegetarforårsruller, kataifi kammusling med ørredrogn, crispy duck eller dybstegt kylling gyoza på menuen. Her er også rispapirruller, sticks med kød, fisk eller skaldyr, lækre salater som seafoodsalat eller veggiesalat, forskellige slags ruller med alt det bedste fra sushikøkkenet samt enkelte små desserter. Kort sagt, alt hvad hjertet kan begære af skøn, indbydende og sund mad.

Sushi ad libitum
Kanagawa Sushi har desuden et spændende tilbud på sushi ad libitum for 259 kr. mandag til torsdag, mens prisen fredag og lørdag er på 279 kr. Da Kanagawa Sushi gerne vil bidrage aktivt til kampen mod madspild, fører de en besparelsespolitik i håb om at skåne miljøet.
Hvert bord må derfor maks. have 3 stykker mad tilovers. Ved større antal resterende stykker mad, opkræves et gebyr på 10 kr. pr stk. Men det burde ikke komme i spil, da maden er så lækker, at der nok skal blive spist op! At maden er populær kan man forsikre sig om ved dels at gå ind på Tripadvisor (4 ud af 5 stjerner i gennemsnit), dels lægge vejen forbi deres to restauranter på henholdsvis på Vesterbrogade og Strandboulevarden eller få maden leveret som takeaway.


Kanagawa · Nordhavn: Strandboulevarden 61 · Tlf. 28 76 55 88
Vesterbro: Vesterbrogade 89 · Tlf. 60 19 62 68
www.kanagawasushi.dk

Related Articles