Pinsa 3 slags fyld til din romerske pizza

Af Susanne

Pinza er romernes svar på en let og hurtig pizza med den unikke dej med hvede og rismel og en lang fermentering, som giver sprød yderside og blød inderside. Du kan toppe din pinsa med dit favoritpizzafyld, og det tager kun 10 minutter, før duften af nybagt pizza spreder sig. Her får du inspiration til lækkert fyld.

Det skal du bruge (1-2 pers.)
· Pinsa (fås hos Oliviers & Co)

Vælg mellem 3 slags fyld:

Klassisk italiensk pinsa

Topping inden bagning:

  • Økologisk Salsa Pizza Pasta tomatsauce (fås hos Oliviers & Co)
  • Frisk mozzarella
  • Revet parmesan

Frisk topping efter bagning:

  • Parmaskinke (udelad for en vegetarisk version)
  • Rucola
  • Cherrytomater, friske eller semi-dried (fås hos Oliviers & Co)
  • Burrata
  • Basilikumolie (fås hos Oliviers & Co)
  • Basilikumblade
  • Friskkværnet peber

Vegetarisk middelhavs-pinsa

Topping inden bagning:

  • Basilikumpesto (fås hos Oliviers & Co)
  • Frisk mozzarella
  • Squash i tynde strimler
  • Ovnbagte peberfrugter
  • Rødløg i tynde skiver

Frisk topping efter bagning:

  • Burrata
  • Citronolie (fås hos Oliviers & Co)
  • Basilikumblade
  • Friskkværnet peber

Pinsa del mar

Topping inden bagning:

  • Økologisk Salsa Pizza Pasta tomatsauce (fås hos Oliviers & Co)
  • Frisk mozzarella
  • Tun
  • Rødløg i tynde skiver
  • Taggiasca eller Tanche oliven (fås hos Oliviers & Co)
  • Herbes de Provence (fås hos Oliviers & Co)

Frisk topping efter bagning:

  • Ekstra jomfru olivenolie (fås hos Oliviers & Co)
  • Friskkværnet peber

Buon appetito!


Find flere lækre opskrifter hos Oliviers & Co · Gl. Kongevej 85 · 1850 Frb. · TorvehallerneKBH
www.oliviersogco.dk

Related Articles