Fiske rillette med passionsfrugt

Af Susanne

Lav din egen fiske rillette af hvid fisk, fx torsk eller kulmule. Det smager skønt, tager ikke mange minutter at tilberede, og rilletten kan laves i god tid og sættes på køl, indtil du skal servere den. God som forret, et smukt indslag på frokostbordet – eller til nytårstalen!

Det skal du bruge (4 pers.)

300 g renset torsk eller kulmule
Juleolivenolie (fås hos Oliviers & Co)
Havsalt
Peber mix (fås hos Oliviers & Co)
2 skalotteløg
1 håndfuld koriander, hakket
2 tsk friskrevet ingefær
1 spsk eddike med
passionsfrugt og timian (fås hos Oliviers & Co)
125 g flødeost naturel
1 passionsfrugt

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 160°C. Krydr fisken med salt og peber, dryp let med olivenolie, bag derefter i 15 minutter eller til fisken er lige netop mør og deler sig i bløde flager. Lad fisken køle af.

Bland hakket skalotteløg, hakket koriander, revet ingefær, passionsfrugteddike og flødeost i en skål.

Tilsæt den afkølede fisk, passionsfrugtens frugtkød og en smule olivenolie, og mos derefter det hele sammen med en gaffel. Smag til med lidt havsalt og friskkværnet peber.

Køl ned i køleskabet og server med lidt godt ristet brød.

Bon appétit!

Find flere lækre opskrifter hos Oliviers & Co
Gl. Kongevej 85 · 1850 Frb. · TorvehallerneKBH www.oliviersogco.dk

Related Articles