Lav din egen fiske rillette af hvid fisk, fx torsk eller kulmule. Det smager skønt, tager ikke mange minutter at tilberede, og rilletten kan laves i god tid og sættes på køl, indtil du skal servere den. God som forret, et smukt indslag på frokostbordet – eller til nytårstalen!
Det skal du bruge (4 pers.)
300 g renset torsk eller kulmule
Juleolivenolie (fås hos Oliviers & Co)
Havsalt
Peber mix (fås hos Oliviers & Co)
2 skalotteløg
1 håndfuld koriander, hakket
2 tsk friskrevet ingefær
1 spsk eddike med
passionsfrugt og timian (fås hos Oliviers & Co)
125 g flødeost naturel
1 passionsfrugt
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 160°C. Krydr fisken med salt og peber, dryp let med olivenolie, bag derefter i 15 minutter eller til fisken er lige netop mør og deler sig i bløde flager. Lad fisken køle af.
Bland hakket skalotteløg, hakket koriander, revet ingefær, passionsfrugteddike og flødeost i en skål.
Tilsæt den afkølede fisk, passionsfrugtens frugtkød og en smule olivenolie, og mos derefter det hele sammen med en gaffel. Smag til med lidt havsalt og friskkværnet peber.
Køl ned i køleskabet og server med lidt godt ristet brød.
Bon appétit!
Find flere lækre opskrifter hos Oliviers & Co
Gl. Kongevej 85 · 1850 Frb. · TorvehallerneKBH www.oliviersogco.dk