Her får du en dejlig nem opskrift, der smager lidt af (italiensk) sommer
– perfekt til forårets gæster, weekend hygge og fridage i roligt tempo.
Det skal du bruge
- 4 skiver surdejsbrød, gerne daggammelt
- ½ fed hvidløg
- Grøn tapenade (fås hos Oliviers & Co)
- Semi-dried cherrytomater (fås hos Oliviers & Co)
- Friskost, ricotta eller stracciatella
- Ekstra jomfru olivenolie, gerne græsagtig italiensk (fås hos Oliviers & Co)
- Salt og peber efter smag
Sådan gør du
Rist brødskiverne sprøde på en brødrister eller i ovnen.
Gnid hvidløgsfeddet på brødskiverne.
Fordel grøn tapenade, semi-dried cherrytomater og friskost på brødskiverne og top med god olivenolie og lidt salt og peber.
Bon appétit!
Middelhavets delikatesser på dit forårsbord
Det er nemt at servere skønne middelhavssnacks som apéritif. Hæld god olivenolien i en lille skål med friskkværnet peber og flagesalt til at dyppe italienske kiks eller lækkert brød.
Hæld et par forskellige slags oliven i små skåle. Åbn et eller flere forskellige glas med tapenader og delikatesser, fx semi-dried cherrytomater eller marinerede artiskokker, og sæt skeer i til at fordele sagerne på kiks og brød og træspyd i til at tage med.
Servér med noget godt i glassene og nyd!
Find flere lækre opskrifter hos Oliviers & Co
Gl. Kongevej 85 · 1850 Frb. · TorvehallerneKBH · www.oliviersogco.dk